Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

FAIR Üzleti Reggeli Debrecen

Üdvözöllek!

 

2016. nyár óta vagyok tagja az Üzleti Reggeli Csapatának! A Facebookon láttam néhányszor leírást ezekről a reggelikről és mivel tetszett elhatároztam, hogy amit időm engedi csatlakozok.


Az IDŐ Nagy Úr, és mindig volt más dolgom, míg egy ismerősöm küldött egy meghívott, hogy csütörtökön vegyek részt én is. Nagyon jókor érkezett, pont ráértem.

 

Azóta járok!

 

Ez már az Üzleti Reggeli eredménye!

Majdnem minden Libri könyvesboltban lehet kapni a CSODA nem csak 3 napig tart című könyvemet!

libriben-a-csoda-konyvem.jpg

Megfogott a fegyelme, ugyanakkor nagyon kellemes és felszabadult hangulata.

8.30 előtt érkezünk

8.30-tól 9-ig svéd asztalos reggeli, kv, tea, gyümölcslevek (2.000 Ft)

9-től az Üzleti Reggeli Tagjai és a meghívott Vendégek végig hallgatnak 1 vagy 2, 5-10 perces prezentációt ahol a vállalkozásainkat, cégeinket, szolgáltatásainkat mutatjuk be.
Ezután a jelenlevők nagyon rövid bemutatkozása történik: mivel foglalkozunk, mit ajánlunk, miért érdemes velünk üzletet kötni, miért érdemes bennünket másoknak is ajánlani. A résztvevők kapnak egy gondosan megszerkesztett 3 lapból álló "ÜZLETI AJÁNLÁS" című tömböt, ami előre ki van töltve. Mindössze a neveket, elérhetőséget valamint, hogy mi ügyben és kit keressen az illető, kell feljegyezni.

 

fair-uzleti-reggeli-debrecen01.jpg

 

 

Az egyik példányt kitöltve átadjuk az illetőnek, akinek ajánlunk bárkit vagy magunkat, (majd akit ajánlottunk, felhívjuk és elmondjuk neki, hogy ki fogja Őt keresni és mi ügyben), a másik példány a sajátunk és a 3. példány a csoporté, hogy év végén számszerűsíteni is tudjuk, hogy hány ajánlás volt a csoportban!

 

Meghökkentő számok jöttek ki most is! Sikeres év ez is!

 

Én így kaptam ajánlást arra, hogyan kerülhet be a könyvem a Libri könyvesbolt üzletláncba, így mára, szinte az ország összes Libri üzletében megvásárolható a CSODA könyvem!

libriben-a-csoda-konyvem.jpg

Emellett a honlapépítő tagunktól számos ötletet és javaslatot kaptam a honlapjaim kapcsán, a bankom vezetőjétől közvetlen információkat és iránymutatást, a könyvelő cég tulajdonosa rendszeresen tart beszámolókat a változásokról, egy másik cég tulajdonosa megmutatta, hogyan használhatok a www.sziakademia.hu oldalamon online csetet, hogy azonnali kérdésekre azonnal tudjak a honlapomról válaszolni (ami egyébként eszembe sem jutott), az ügyfél gép tulajdonosa mindőnknek felajánlott egy ingyenes cég átvilágítást, ez is kimondottan hasznos volt. Innen van a házhoz járó mosoda kapcsolatom is, ha néha nem jut időm vasalni, elviszik és 24 órán belül vissza is hozzák. És még sorolhatnám nagyon sokáig...

Ezután még van egy "magán percek" ahol, mint magán ember is kérhetünk ötleteket, segítséget, pl egy jó matek tanár, megbízható gázszerelő, ingatlan szakértő, befektetési tanácsokat kérhetünk, minden kötelezettség nélkül  vagy bármiről véleményt!

Meghívott Vendégeink is elégedetten szoktak elmenni és többen visszatérni, hisz megérzik, hogy mit is jelenthet egy ilyen üzleti közösség ereje.

 

fair---jelentkezes.jpg

Ha Te is szeretnél részt venni, írj és kérek Neked meghívót:

Gyere el, várunk szeretettel!

Szabó Ilona, tréner, érzelmi intelligencia szemléletű coach

+36 30 935 8001

szaboilona.konfliktusvadasz@gmail.com

vagy vedd fel a kapcsolatot a FAIR Üzleti Reggeli szervezőjével, háziasszonyával: 

Fehér Tündével Telefon: +36707016518

     www.uzleti-reggeli-debrecen.hu